Knuffeldoekje Koco Koala - Dans la jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO248

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Wie wil er knuffelen met Koco de koala? Iedereen!

Want dit knuffeldoekje is gemaakt van superzachte stofjes met leuke accenten. Aan het linkerpootje zit een blad als bijtspeeltje en aan de rechterzijde een lusje waar een tutje makkelijk aan bevestigd kan worden. Win, win!

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668015

CollectieDans la jungle
TypeKnuffeldoekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf de geboorte

Superzacht knuffeldoekje Koco Koala uit de tropische Dans la jungle collectie van Moulin Roty. Koco heeft een hoog knuffelgehalte en is afgewerkt met fijne details en kleuren. Aan het babydoekje zit ook een handig bijtspeeltje die helpt tijdens het doorkomen van pijnlijke tandjes en een fopspeenclip, zodat deze lieve koala ook een prima oppasser is voor je favoriet tutje.

Afmetingen: 30 cm hoog

Materiaal: zachte katoen, vulling: 100% polyester, elastaan

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Onderhoud: wassen kan op een fijn wasprogramma, max 30°, in een waszakje maar Zimba mag niet in de droogkast.

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.111
  • Door Catherine D.
  •  de 10/11/2022
Voldoet aan mijn eisen
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories