cub'uzzle Globtrotter

grappige puzzelblokken cub'uzzle*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ18739

Uren speelplezier verzekerd met deze puzzelblokken! Stapel de blokjes op elkaar en combineer ze op verschillende manieren om prachtige...

19,99 €

12,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uren speelplezier verzekerd met deze puzzelblokken! Stapel de blokjes op elkaar en combineer ze op verschillende manieren om prachtige landschappen over de hele wereld te maken: in de jungle, met de koets, op de Noordpool... je Lilliputiens-vriendjes nemen je mee op reis! Voor kleine ontdekkingsreizigers vanaf 2 jaar. Inhoud: 6 kubussen om 6 grappige combinaties mee te maken.

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
211470.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86422