Griezel grappig leesboek - Muis en draak - Ridder griezel

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH092

Ben je klaar voor een griezel-grappig Muis en Draak verhaal? Dit leesboekje Ridder Griezel is geschreven met een knipoog en de tekeningen van Marjolein Pottie zijn opgebouwd uit vlakken die ingevuld zijn met kleuren en retropatronen. 

Dit leesboek met AVI 5 is er voor kleine griezelfans die ook graag lachen.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914605

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurDirk Nielandt
IllustratorMarjolein Pottie
GenreFictie voor kinderen
ThemaSprookjes
STOP/FINISTOP

Met thema's als ridders, humor, vriendschap en bang in het donker is Muis en Draak Ridder Griezel een perfect kinderboek voor beginnende lezers die leren lezen of hun leescapaciteiten nog wat willen bijschaven.

Muis en Draak zijn de beste vriendinnen, de betweterige Muis is voor niets of niemand bang. Zelfs niet voor monsters en spoken. Dat zegt ze toch. Maar is dat eigenlijk wel zo? Of is ze toch bang in een echt spookkasteel? Boe!

Auteur: Dirk Nielandt
Illustrator: Marjolein Pottie
Afmetingen:16,5 x 24,5 cm
Uitgeverij: De Eenhoorn

Pagina's: 56
Leeftijd: 7+
AVI niveau: 5
ISBN: 978-94-6291-460-5

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.5016.50.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.