Groot konijn Plume - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO203

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Plume heeft met haar lange oren alles gehoord. Ze is een perfect dagdroom- en knuffelkameraadje en schuilt graag in je kleintjes slaapkamer als het buiten regent. Droom je met haar mee?

27,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715024

CollectieAprès la pluie
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Groot konijn met de naam Plume komt uit de Après la Pluie collectie van het wondermooie Moulin Roty. Er zijn een hele serie van deze schattige knuffeltjes verkrijgbaar.

Materiaal: organisch katoen en linnen

Afmetingen: 44 cm hoog

Leeftijd: geschikt vanaf 0 maanden

_

Van de hand van illustratrice Lucille Michielli (Les Parisiennes) presenteert Moulin Roty de magische knuffelcollectie Après la pluie (na de regen) Deze magische beestje komen zich verwarmen in je slaapkamer na een regenachtige tocht door het sprookjesbos. Deze dromerige beestjes zijn geïnspireerd op japanse tekeningen en dragen schattige kleedjes uit organisch katoen en linnen. Opvallend zijn ook hun grote pluche oortjes om heerlijk mee te kroelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories