Groot lief knuffel lammetje Sweet Dreams

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ18557

Welkom in de wondere wereld van Steiff. De baby collectie van Steiff voor kleintjes van 0 tot 18 maanden traint de zintuigen via knuffelbare...

64,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Welkom in de wondere wereld van Steiff. De baby collectie van Steiff voor kleintjes van 0 tot 18 maanden traint de zintuigen via knuffelbare materialen die speciaal geschikt zijn voor het baby huidje. Met Oeko-Tex certificaat en getest door LGA. Dit schattige lammetje van Steiff is gemaakt van knuffelzachte pluche (100% polyester). Wasbaar in de machine op 30°. Met geel "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen. Deze zachte vriend is ideaal als eerste knuffel.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
48000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.