Grote activiteiten Muis - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO151

Il était une fois - Moulin Roty (13)

Er was eens ... een magische muis die stuk voor stuk haar trucjes aan je zal tonen.

Van knisperende oortjes tot de geluksbrengers die ze bij haar draagt: een vogeltje dat kwaakt en een ster met belletje in. Ze heeft ook een toverboek op haar schoot waar je mini zelf in kan bladeren.

54,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 664075

CollectieIl était une fois
TypeKnuffels
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf de geboorte
STOP/FINISTOP

Grote activiteiten Muis is een betoverende knuffel uit de Il était une fois collectie van het Franse Moulin Roty. De verschillende prints, stoffen en materialen maken van deze knuffelmuis een prachtig en betoverend geschenk.

Afmetingen: 35 cm hoog
Materiaal: katoen, polyester vulling

_

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories