Grote baby pop Chéri - Mon grand poupon - 52 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR130

Mon grand poupon van Corolle (40)

Op zoek naar een cadeau voor grote broer of zus als er een nieuwe baby aankomt? Dan is Chéri the way to go.

Deze grote babypop is wondermooi en prachtig ontworpen, bovendien kan ze echte babykleertjes aan, ideaal om je oudste kind in de verzorging van je nieuwe baby te betrekken.

71,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 170020

CollectieMon grand poupon
TypePoppen
Afmetingen pop52 cm

Grote baby pop Chéri uit de Mon Grand Poupon van Corolle is 52 cm groot. Ze heeft blauwe ogen en een zacht lijfje, haar gezicht, armpjes en beentjes zijn gemaakt van buigzaam vinyl met een subtiele vanillegeur zoals alle poppen van Corolle, heerlijk nostalgisch.

Deze pop wordt geleverd in een mooie doos, ideaal om cadeau te doen aan een mini poppenmoeder. Fun fact: Chéri kan echte babykleertjes dragen. De pop past kleertjes die geschikt zijn voor baby's van ongeveer drie maanden. Zo ben je niet langer gebonden aan speciale poppenkleertjes maar kun je je pop ook je eigen baby kleren aantrekken of die van je broertje of zusje.

Afmetingen: 52 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2549.5251.64
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories