Grote knuffelkat Pharao (42cm)

Staat: Nieuw product

Steiff

BER097

Deze fantastische grote knuffelkat Pharao ziet er erg mooi uit met donzige pluimen op de oorpunten. De kat heeft verschillende vachtlengtes in kwalitatief imitatiebont met bruin-crèmige punten en ook geborduurde poten. In alle vier fluweelzachte poten zijn granulaatzakjes verwerkt waardoor de knuffel mooi blijft staan.

169,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 099212

Kat Pharao is een prachtige knuffel van Steiff. De donzige pluche van deze kat is heerlijk om tegenaan te zitten. Wie adopteert dit prachtige huisdier? Dit exemplaar heeft weinig omzien, je hoeft het alleen maar regelmatig te knuffelen!

Formaat: 42 cm
Materiaal: knuffelzacht pluche
Vulling: gestopt met synthetisch vulmateriaal 
Ogen: kunststof ogen
Wasinstructies: in de machine wasbaar op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.470.220.10.75
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.