Grote luipaard knuffel - Rani

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR435

Wat is jouw favoriet dier? En dat van je kleintje? Misschien is het wel dit luipaard... of nee, we weten zeker dat het dit luipaard is, want eens je hem ontmoet is hij meteen je beste vriend. Lekker zacht, lekker groot, ideaal om mee te spelen, op te rijden en tegen te slapen.

Wij zijn fan! Plus Rani staat ook erg mooi als decoratie is een beestige kinderkamer.

80,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202959

CollectieSafari Animals
TypeKnuffels
KleurBruin

Zeg hallo tegen Rani, de reuze luipaardknuffel van Meri Meri. Ze is vast een trouw en wild vriendje voor jouw hartendief. Dit luipaard is gemaakt uit prachtig gebreid katoen van organische oorsprong en afgewerkt met geborduurde details in gouddraad. Een echt uniek geschenk voor elke dierenvriend.

Materiaal: organisch gebreid katoen - geborduurde details - details in gouddraad

Afmetingen: 89 x 25 x 33 cm

_

De knuffels van Meri Meri zijn altijd een schot in de roos als je op zoek bent naar een uniek geschenkje van zowel een jongen als meisje. Ze komen in een hele reeks vormen en kleuren maar zijn stuk voor stuk tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van unieke details die het echte knuffelvriendjes voor het leven maken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.