guitig konijntje 'Pink'

Staat: Nieuw product

Home by Door

KZ31059

Op zoek naar een nieuwe knuffelvriend? Dan is de zachte Rabbit knuffelsok een ideale keuze! Ze heeft een gestreept truitje aan en een schattige...

35,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Op zoek naar een nieuwe knuffelvriend? Dan is de zachte Rabbit knuffelsok een ideale keuze! Ze heeft een gestreept truitje aan en een schattige snuit. Ze springt heel graag in het rond en aan een lekkere wortel kan ze niet weertstaan! Maar het liefst van al 'snuggled' konijn dicht tegen je aan.Rabbit knuffelsok is gemaakt van een paar sokken in samenwerking met de alom bekende Anne-Claire Petit!

Rabbit konijn is te verkrijgen in 2 verschillende kleuren: beige met roos accent en bruin met blauw accent.

Materiaal: 100% katoen, 100% fiberfill.
Afmetingen: 37cm.
Wasbaar op 30°.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03700.35
Home by Door (voorheen Kidscase Home) biedt een uitgebreide collectie tijdloze en toch eigentijdse baby-care producten en accessoires voor zowel baby-, kinder- als woonkamer. Ontwerpster Door Fransen creeert met onderscheidende kleurenreeksen, heldere vormen en een grafisch handschrift een collectie met een eigenzinnige stijl, met aandacht voor vorm en functionaliteit. Daarnaast produceert Kidscase de collecties via methodes die zowel eerlijk als milieuvriendelijk zijn voor de lokale mensen en arbeiders, door zoveel mogelijk met organisch katoen te werken en met gecertificeerde leveranciers.