Guitige melamine kom - Vos

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB030

Krijg je die kotters maar moeilijk aan het eten? Misschien moet je het eens proberen met het knap Zoo kinderservies van Skip*Hop.

Allerlei bonte kleuren en gekke diertjes schuiven mee aan tafel, zoals de vos op dit schattig kommetje. Een absolute serveertip voor coole ouders en kleine lekkerbekken.

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252133

Maak van elke maaltijd 'Zoo-tijd' met het vrolijk servies van Skip*Hop! Je kleintje zal smullen uit z'n eigen kommetje, dat je eventueel leuk kan matchen met een bijpassend bordje, drinkfles of handig bestek, stuk voor stuk op kindermaat en van uitstekende kwaliteit. Felle kleuren en een leuke vossensnoet maken de maaltijd extra leuk voor jong én oud!

Afmetingen: 14 x 3,8 cm

Materiaal: 100% duurzaam melamine, BPA-vrij

Wasadvies: geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.13970.03810.13970.09
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!