NULL

handboek 'Mollie Makes: animals & friends'

Staat: Nieuw product

Kosmos Uitgevers

KZ23568

In het boek Mollie Makes: animals & friends is een grote groep bosvrienden bijeengebracht. Van een te leuk wasbeertje van vilt als...

12,50 €

10,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

In het boek Mollie Makes: animals & friends is een grote groep bosvrienden bijeengebracht. Van een te leuk wasbeertje van vilt als sleutelhanger, een gehaakt konijntje, handwarmers met eekhoornmotief tot een speldenkussen in de vorm van een egel. Meer dan 20 projecten van verschillende ontwerpers die diverse technieken en materialen combineren. Van handwerken tot creaties van papier en vilt, de bosvrienden van Mollie Makes leveren uren crafplezier op!

Auteur: het Mollie Makes team
ISBN: 9789043916196
Pagina's: 95

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.520.500.35
Wat is er leuker dan zelf iets moois maken? Naaien, haken, sieraden maken, tekenen, kleuren, schilderen… Kosmos Uitgevers heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de creatieve branche. En de uitgeverij loopt steevast voorop in de laatste trends. De Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers bieden ideeën en technieken waarmee je direct aan de slag kunt. Breien met Arne & Carlos, haken met Hoooked Zpagetti, loomen met Band-it!, mutsen haken met MyBoshi, kaarten maken met Marianne Perlot, tekenen met Barrington Barber, schilderen met Bob Tomanovic − aan jou de keuze! De creatieve DIY-boeken geven een duidelijke uitleg waarmee iedereen aan de slag kan. Creatief plezier is gegarandeerd voor jong en oud, van beginner tot (ver)gevorderde. Met de Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers maak je iets moois waar je trots op kunt zijn!