Handig Eat Neat 2-in-1 bord - Bij

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB037

SKIP*HOP bijen (13)

Zelf scheppen lukt misschien net maar dan is er die vervelende rand en valt het eten toch op tafel ... herkenbaar?

Dankzij dit ingenieus Skip*Hop bijenbordje Eat Neat wordt eten écht kinderspel. Onmisbaar voor alle zelfstandige peuters en kleuters.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252229

CollectieZoo collection
TypeBorden
DiertjesBij

Zelfstandig scheppen en smullen wordt een feest met dit fijn 2-in-1 bord Eat Neat van Skip*Hop! Deze complete set bestaat uit 3 aparte onderdelen die makkelijk in elkaar passen: een leuk bord met 2 vakjes en antislip onderaan zodat het goed op zijn plaats blijft staan, een doorzichtig kommetje en verwijderbare hoge, fel blauwe opscheprand. Zo kan je klein smulpaapje zelfstandig eten zonder een té grote rommel of eten dat meer naast het bord beland dan in de mond. Verkrijgbaar in verschillende karakters en ook erg leuk om cadeau te doen.

Afmetingen: bord 17,8 x 3,8 x 19,7 cm - transparante kom 16,5 x 3,8 x 10,2 cm

Materiaal: kunststof - BPA, PVC, ftalaat-vrij

Gebruiksadvies: mag in de microgolfoven en in de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.2192020.26670.06350.315
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP bijen
Inspiratie en stories