Handige beker - Elphee Yummy

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Meet and Eat by Done by Deer (38)

De dierenvrienden van Done by Deer vergezellen je kindje graag aan tafel. Olifant Elphee zit lekker te luieren op de bodem van de beker. Hij komt...

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-10545

TypeBekers
KleurMeerkleurig
Done By Deer designsHappy Home
De dierenvrienden van Done by Deer vergezellen je kindje graag aan tafel. Olifant Elphee zit lekker te luieren op de bodem van de beker. Hij komt pas piepen wanneer de beker helemaal leeg is. Met de Elphee Yummy beker is etenstijd super leuk! Keuze uit vier uitvoeringen. Gemaakt uit 100% melamine met een grip uit silicone, vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de microgolfoven.
Afmetingen: Ø7,5,5x8,5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.58.57.50.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.
Collectie Meet and Eat by Done by Deer
Inspiratie en stories