Handige kom - Dino's

Staat: Nieuw product

Haba

HAB644

Wie valt er niet voor deze prachtige getekende dino's, ze spreken tot de verbeelding van elk kind, dus deze melamine bowl van Haba zal zeker in de smaak vallen van je kleine smulpaap.

Wil je graag dat het plaatje klopt, kies dan ook voor de bijpassende beker en bestek uit dezelfde collectie en laat het smaken!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305146

CollectieTafel & keuken
TypeBowls

Melamine kom Dino's van Haba is voorzien van een rubberen ring waardoor het niet wegglijdt van tafel. Bijpassend bestek, drinkbeker, bord en beker apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 15,5 cm diameter x 5 cm hoog
Materiaal: melamine
Wasdavies: mag in de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!