Handige werkhandschoenen - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB459

Terra Kids collectie by Haba (50)

Kinderen leren van ons elke dag. Als ze je zien werken willen ze algauw meedoen .. ik wil ook!

Met deze handige kinder werkhandschoenen zijn de handjes van je kapoen beschermt en kan de kleine vakman perfect uitgerust mee aan het werk en klusjes in het huis of de tuin meedoen.

6,99 €

5,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304510001

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Deze Terra Kids werkhandschoenen voor kinderen kunnen veelzijdig worden gebruikt bij klusjes in het huis en de tuin. De aangenaam zachte, elastische boord past goed rond de pols. Op de handpalmen zitten latexnoppen voor een veilige en slipvaste grip. De kleine werkhandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig, ademend materiaal en zitten goed rondom de kleine handjes.

Afmetingen: 1 x 9,5 x 10 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
  • Door Andreas K.
  •  de 01/06/2024
Zeer goede kwaliteit.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories