Handige werkhandschoenen - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB459

Terra Kids collectie by Haba (55)

Kinderen leren van ons elke dag. Als ze je zien werken willen ze algauw meedoen .. ik wil ook!

Met deze handige kinder werkhandschoenen zijn de handjes van je kapoen beschermt en kan de kleine vakman perfect uitgerust mee aan het werk en klusjes in het huis of de tuin meedoen.

5,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304510

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Deze Terra Kids werkhandschoenen voor kinderen kunnen veelzijdig worden gebruikt bij klusjes in het huis en de tuin. De aangenaam zachte, elastische boord past goed rond de pols. Op de handpalmen zitten latexnoppen voor een veilige en slipvaste grip. De kleine werkhandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig, ademend materiaal en zitten goed rondom de kleine handjes.

Afmetingen: 1 x 9,5 x 10 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories