Handtas - Vogel

Stijlvolle kinderhandtas met vogelprint en verstelbare riem

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1164

Je kan nooit genoeg handtassen hebben! Deze elegante kleine handtas is bedrukt met prachtige bloemen en een vogeltje. Ideaal voor jouw kleine diva om al haar spulletjes stijlvol in te bewaren.

Ontdek ook de andere Djeco-tasjes met leuke dierenprints.

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00263

TypeTassen
KleurMeerkleurig

Kleurrijke kinderhandtas van Djeco met leuke natuurprint. Het tasje heeft een handige verstelbare schouderriem zodat je die in hoogte kan aanpassen.

Afmetingen: 17 x 4,3 cm
Materiaal: buitenkant 100% katoen - binnenkant 10% katoen & 90% polyester

_

Het Franse speelgoedmerk DJECO is sinds 1954 is een familiebedrijf dat de mooiste kinderspulletjes maakt om mee te spelen, te knutselen, je kamer aan te kleden of mee te nemen naar school. Djeco werkt samen met grafisch ontwerpers, illustratoren van over heel de wereld, het hele team is gepassioneerd over het creëren van een gevoel van verwondering en ontdekking bij onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!