Hedendaags tapijt - zwart melange

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM020

Mooie kleurencombinatie en kwaliteitsvolle materialen maken van dit Ferm Living tapijtje een top item dat moeiteloos wat extra gezelligheid aan elke kamer in huis brengt.

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8227

TypeTapijten
KleurZwart

Tof, aangenaam dik, handgeweven (badkamer)tapijt. In stijlvol zwart met witte grafische accenten, een hedendaag design van Ferm Living.

Afmetingen: 60 x 100 cm
Materiaal: 100% katoen. Hand-geweven.
Wasadvies: wassen op 40°C

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieurmerk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.60.10.71
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.