Heerlijk bamboe bord met vakverdeling Bambino lagoon

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK125

Wat een topper! Dit Bambino bord met vakverdeling bestaat uit 3 vakken en is verkrijgbaar in een prachtig palet van kleurtjes.

Ideaal voor kleintjes om nieuwe smaken te ontdekken of een leuk bordje-vol-lekkers voorgeschoteld te krijgen, terwijl ouders gerust mogen zijn dankzij het ecologisch materiaal dat 100% non-toxic is en het feit dat dit vierkant bord nadien in de vaatwasser kan.

 

11,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBambino
TypeBorden
KleurBlauwgroen

Hardcover bamboe bord met vakverdeling Bambino Lagoon van EKOBO. Verkrijgbaar in 6 speelse kleurtjes en dankzij de verschillende producten in dezelfde tinten kan je makkelijk mixen & matchen.

Afmetingen: 25 x 23 x 2,5 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf - geschikt voor warm en koud eten - voedselveilig - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.521.511.50.22
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!