Heerlijk leesboek - Wie is de koning?

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26130

Kijk hoe Schildpad de andere dieren met zijn banjo behekst. Kom erachter waarom Nijlpaard geen haren heeft, hoe Olifant aan zijn slurf komt en waarom Haan kraait.
Lees over de vrouw die een muizenkind kreeg. Ontdek welk dier de ECHTE koning van de rimboe is.

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurBeverley Naidoo
IllustratorPiet Grobler
GenreFictie voor kinderen
ThemaSprookjes

Heerlijk leesboek Wie is de koning! Tien magische verhalen waar de Afrikaanse warmte vanaf straalt! Stap de zinderende zon in en laat je betoveren door tien prachtige verhalen uit verschillende Afrikaanse landen.

Auteur: Beverley Naidoo
Illustraties: Piet Grobler
ISBN: 9789047707509
Aantal pagina's: 69

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.