Heerlijk popje voor in bad - Marin

Staat: Nieuw product

Corolle

COR034

Mon Premier by Corolle (33)

Spetter, spatter, spatter ... deze baby badpop van Corolle voelt zich een visje in het water. Ja, deze pop mag gewoon mee in alle soorten water, hij is een echte compagnon voor je kleintje en zo kunnen ze samen op ontdekking.

44,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100140

CollectieMon premier poupon
TypePoppen
KleurBlauw
Afmetingen pop30 cm

Babypop Marin mag mee in bad (zeep water), het zwembad (chloor water) en de zee (zout water). En als je klaar bent met spelen kan je hem droog knuffelen zodat hij liggend kan drogen. Met zijn 30 cm past deze Corolle pop perfect in de armen van je kleintje. Deze badpop is gekleed in een schattige strand outfit met walvis-print en streepjes, een bijpassend zonnehoedje en eigen badspeeltje.

Marin badpop jongen maakt deel uit van de Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen.

Lengte: 30 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: dit popje voor in bad is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen, neemt alle houdingen van een echte baby aan en kan echt mee in bad. Zijn blauwe slaapoogjes sluiten als je hem neerlegt voor een dutje. Het hoofdje, de armen en beentjes van dit badpopje zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille ruikt.

Gebruiksadvies: bekijk het filmpje hieronder met meer uitleg over hoe je de Corolle badpop best afdroogt en laat drogen na het bad:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories