Heerlijke Biofino set - kipnuggets *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB199

Deze kipnuggets van Haba zijn niet eetbaar maar staan wel garant voor uren speelpleizer. Leuk om in je speelgoedwinkel te verkopen of op te dienen als een echte chef in je kleine keuken.
 

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303490

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Biofino is de leuke Haba-lijn vol 'lekkere' maaltijden waarmee je kind aan de slag kan gaan in de speelgoedkeuken, perfect voor talloze rollenspellen. In deze kipnuggets-set zitten 6 overheerlijke zachte kipnuggets, en een portie ketchup. Alles zit in een schattig kartonnen doosje. Leuk om ze in te presenteren of in de winkel te zetten.

Afmetingen verpakking: 12 x 10 cm
Materiaal: karton en polyester
Leeftijd: geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar (Waarschuwing: kleine onderdelen - verstikkingsgevaar)
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.070.130.04
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.