Hippe porseleinen beker - A

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE001

Deze witte beker uit porselein is een echt design object voor bij je thuis. Of je hem nu gebruikt als drinkbeker voor je warme of koude dranken, om je tandenborstel in te bewaren of als bloempotje op je bureau ... hij staat altijd mooi en de design letter maakt het extra persoonlijk.

Ook fijn om cadeau te doen! Extra accessoires zijn apart verkrijgbaar, zo kan je er een kandelaar van maken of deksel opleggen om de look compleet te maken.

16,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10201000A

CollectieDesign objects
TypeBekers
KleurWit
Design lettersA

Witte porseleinen Design Letters cup met iconische letter A op. Zo weet iedereen meteen van wie deze beker is. Verkrijgbaar met alle letters uit het alfabet, van A tot Z.

Leuke accessoires: kandelaar insert, houten deksels in verschillende kleuren - apart verkrijgbaar.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: Ø 8 x 9 cm hoog

Materiaal: ivoor porselein

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111