Houten adventskalender met kerstdorpje

Feestelijke koffer met originele aftelkalender voor de feestdagen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR504

Zalige kerst met Meri Meri (83)

Als je deze gestreepte koffer opent zie je allemaal genummerde bakjes met prachtig bewerkte decoratieve houten feeststukken.

Elke dag van de advent wordt je een charmant kerstdorpscène iets gezelliger, met de kerstman en zijn elfjes, rendieren, een sneeuwpop, een slee vol cadeaus en een sensationele kerstboom. Ook als de advent voorbij is vormen de figuurtjes prima kerstdecoratie.

51,00 €

43,35 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 209125

CollectieKerstmis
TypeAdventskalenders
KleurMeerkleurig

Houten adventskalender Wooden North Pole met kerstdorpje uit de kerstcollectie van Meri Meri. Deze feestelijke themakoffer, met leren handvat, heeft genummerde bakjes. Elke dag van de advent mag je er eentje openen. Uit elk bakje komt een decoratieve geëtste houten figuurtje en zo wordt een gezellig kerstdorp dat elke dag gezelliger wordt tot aan kerstmis.

Deze unieke 3D adventskalender bestaat uit 24 onderdelen en is afgewerkt tot in het kleinste detail met goudfolie op de koffer en schuifjes.

Afmetingen verpakking: 22,9 x 15,2 x 10,2 cm
Materiaal: milieuvriendelijk papier

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories