Houten design deksel - zwart

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE031

Ook op het Design Letters potje past natuurlijk een dekseltje.

Met dit handig houten deksel maak je van je porseleinen Design Letters beker een handig opbergpotje. Steek er kleine spulletjes, paperclips, juwelen of snoepjes en ga toch voor een cleane opgeruimde look dankzij dit ronde handige deksel.

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10201100BLACK

CollectieDesign objects
TypeDeksels
KleurZwart

Zwart houten deksel van Design Letters. Ook verkrijgbaar in blank hout. Past perfect op de porseleinen bekers van dit Scandinavische merk, geeft je potje een complete look en maakt ze makkelijker stapelbaar.

Afmetingen: Ø 7,8 x 2 cm hoog

Materiaal: hout met silicone ring - voedselveilig

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/01/2020
Stevig en een perfecte aanvulling bij de reeks.
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.