Houten knikkerbaan basisdoos - Speed Explorer

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29080a

HABA knikkerbaan (44)

Geweldige knikkerbaan die uitermate geschikt is voor natuurkundige experimenten met een startplatform en een grote trechter. Experimenteer met het afstellen, de knikker afschieten ... en raken !
De speedbuizen zijn dankzij de buisklemmen in de hoogte verstelbaar. De soundtrechter met extra leuk geluid kan je gebruiken om knikkers van richting te laten veranderen of als eindstuk plaatsen.

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302134

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Inhoud: 1 startplatform, 1 grote trechter met klem, 2 speedbuizen met trechter, verbindingsstukken en buisklemmen, 1 speedbraker, 2 speedbochten, 2 pijlers met rood, 1 soundtrechter, 8 balken, 3 hellingen, 6 bouwsteenklemmen en 6 knikkers.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar tot 99 jaar.
Materiaal: beukenhout, afkomstig uit inheemse bossen. Alle elementen zijn Made in Germany.
Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine ballen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.533254.6
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories