Houten poppenhuismeubeltjes - Babykamer

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT225

Wil je graag een babykamer in je poppenhuis dan is deze set poppenhuismeubeltjes echt een topper.

Super schattig en heerlijk om mee te spelen. Bij deze set zit zelfs een poppenhuisbaby zodat de ooievaar meteen langs komt in je Plantoys poppenhuis.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7329

CollectiePretend Play
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Knappe babykamer is een set poppenhuismeubeltjes van het prachtige merk Plan Toys in blank hout met kleurrijke accenten en een echte poppenbaby. 

Poppenhuis en andere poppetjes apart verkrijgbaar.

Inhoud set: poppenbaby, buggy, babybedje met mobiel en lakentjes, kinderstoel en commode.

Materiaal: hout - katoen
Afmetingen sofa: 7 x 11 x 8 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.44
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.