Houten sorteerspel - 1234 basic

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ362

Een simpel en kleurrijk stapelspel van het Franse Djeco.

Ideaal om de oog-hand coördinatie wat bij te schaven en de kleurtjes alvast wat te oefenen. Maar bovenal gewoon super leuk voor je kleintje om mee te spelen, te sorteren, op te bouwen, af te breken. Opnieuw, opnieuw en opnieuw!

13,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06203

CollectieEarly years
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden
Korting- 40 %

Een houten stapelspel van Djeco met 8 puzzelstukjes in verschillende kleurtjes. Lukt het jouw kindje om de juiste blokjes op de juiste plaats te leggen?

Materiaal: hout
Afmetingen doos: 29 x 8 x 5 cm
Leeftijd: vanaf 18 maanden

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.316.39.60.312
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!