Houten speelgoed - Big rainbow earthy

Onmisbare regenboog, van woondeco tot evenwichtspel

Staat: Nieuw product

MinMin Copenhagen

MIN003

Rainbowlove (105)

Of je nu fan van regenbogen bent of niet, deze houten regenbogen zijn onmisbaar speelgoed in huis.

De Rainbow stapelaar heeft een aantrekkingskracht op kinderen van verschillende leeftijden. Iedereen zal zijn manier vinden om ermee te spelen. Het kan een tunnel zijn, een hek, een bed, een brug, alles wat je kind maar kan bedenken.

70,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BRE7

SamenstellingenHout
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurBruin
Korting- 40 %

Houten regenboog Big Rainbow Earthy is stijlvol speelgoed dat ook perfect dienst doet als deco in de kinderkamer. Deze abstracte regenboog bestaat uit 7 stukken en is gemaakt in Oekraïne.

Dit open-end speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, aandacht, concentratie, telvaardigheden, geduld en verbeelding.

Afmetingen: 19,5 × 23,5 × 4,5 cm
Materiaal: 100% lindehout

_

MinMin Copenhagen staan voor kinderen die zelfverzekerd opgroeien, met een geweldig gevoel van eigenwaarde, respect voor anderen en de wereld om hen heen. Val voor deze mini collectie uit het hart van Denemarken met muurdeco, houten speelgoed en duurzaam badspeelgoed,... Ontdek de hele collectie >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
Duurzaam en artistiek houten speelgoed , dat is de basis van MIN MIN COPENHAGEN . Dit Deens merk staat voor kinderen die zelfverzekerd opgroeien, met een geweldig gevoel van eigenwaarde, respect voor anderen en de wereld om hen heen. Val voor deze creatieve en originele collectie uit Scandinavië met muurdeco , open-end speelgoed, orignele kleuren en designs. Ontdek de hele collectie >
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories