ijskoud 'Kayanak' gezelschapsspel*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19105

Gezelschapsspelen van HABA (126)

Hoewel het in het Noordpoolgebied ontzettend koud is, zijn de ijsberen op de ijsschotsen aan het vissen. Natuurlijk wil iedereen de vetste vangst...

37,50 €

Add to my wishlist

Hoewel het in het Noordpoolgebied ontzettend koud is, zijn de ijsberen op de ijsschotsen aan het vissen. Natuurlijk wil iedereen de vetste vangst binnenhalen, maar dat is helemaal niet zo eenvoudig. Alleen wie zich met vooruitziende blik over de ijsschoten beweegt, op de juiste plaatsen het ijs openhakt en met vaardige klauwen zijn vishaak hanteert, kan met een beetje geluk de begeerde vissen uit het water halen! Kortom, een ijskoud vissersavontuur. Met magnetische vishaak van hout. Voor 2-4 spelers van 4 tot 99 jaar. Met profvariant voor spelers vanaf 6 jaar.


Leeftijdvanaf 6 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
362700.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :7324

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's