Informatief boek Robot - De machines van de toekomst

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN080

Waanzinnig tof boek over robots – van vroeger, nu en in de toekomst!

Kinderen die van techniek en geschiedenis houden, zullen smullen van de speelse graphics, de schitterende foto’s en het unieke overzicht van alle mogelijke robots die de mens ooit heeft gemaakt! Boordevol overzichtelijk gerangschikte feitjes, met handige woordenlijst. Onmisbaar boek voor uitvinders in de dop.

18,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000364954

Van de eerste automaten van Leonardo da Vinci tot hypermoderne androids en dierenrobots: je vindt ze allemaal in dit stoere boek! Lees over de nieuwste uitvindingen uit de robotica, over hoe we ooit begonnen zijn met het maken van robots en ontdek hoe robots ons kunnen helpen én tegenwerken in ons dagelijks leven.

Uitgever: UNIEBOEK | HET SPECTRUM

Afmetingen: 29 cm x 23 cm x 2 cm

ISBN: 9789000364954

auteurs: Andrea Mills,Clive Gifford,Laura Buller

Geschikt voor nieuwsgierige kids < 12 jaar.


 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
282230.9
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.