Inlegpuzzel met vilt - Oski

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ384

Iedereen puzzelt met Djeco (68)

Hoe leuk is dee inlegpuzzel uit hout en vilt? Echt zo mooi!

Oski is een schattige en heldere inlegpuzzel dat je mini speelvogel de gelegenheid biedt om kennis op te doen van verschillende diertjes en de fijne motorische vaardigheden aan te scherpen. Breng jij de beestjes allemaal weer naar hun veilige nest terug?

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01039

CollectieWooden puzzles
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 40 %

Oski is een kleurrijke eerste puzzel met 5 stukjes voor de allerkleinsten, de puzzelplaat in de vorm van een boom is afgewerkt met vilt en geborduurde details voor een echt unieke look. Op hele jonge leeftijd kan je peutertjes inlegpuzzels aanbieden. Puzzelen stimuleert het logisch denken: eerst leren ze de vormen van de puzzelstukken herkennen en zullen die proberen bij het juiste plekje op de puzzelplaat te leggen. De volgende stap is om de het puzzelstuk zo te leren draaien dat het ook precies in het vakje past.

Materiaal: vilt met geborduurde accenten en houten puzzelstukken

Leeftijd: vanaf 12 maanden

Afmetingen: 25 x 21 x 2,2 cm

Het Franse speelgoedmerk Djeco heeft een mooie collectie houten puzzels voor alle leeftijden. Bij dit exemplaar is de puzzelplaat bekleed met met vilt vol geborduurde details. Supermooi !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories