Janneke rok + vleugels

Janneke rok + vleugels

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA071

Als de elfjes Trisha en Janneke op pad gaan ontdekken ze samen de prachtige elfjeswereld!

Het mintgroene rokje is van satijn met maar liefst 3 lagen tule! De tailleband is door middel van knoopsgaten elastiek heel makkelijk verstelbaar in maat. De mooie luxe vleugeltjes met stretchbandjes voor extra draagcomfort geven een extra magische uitstraling als de elfjes samen op pad gaan. De elfjes set is erg leuk in combinatie met de Claire haarband en Isabelle toverstaf!

De Trisha elfjes set heeft een rok lengte van 33 cm.

Als de elfjes Trisha en Janneke op pad gaan ontdekken ze samen de prachtige elfjeswereld!

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Het roze elfenrokje is van satijn met maar liefst 3 lagen tule! De tailleband is door middel van knoopsgaten elastiek heel makkelijk verstelbaar in maat. De mooie luxe vleugeltjes met stretchbandjes voor extra draagcomfort geven een extra magische uitstraling als de elfjes samen op pad gaan. De elfjes set is erg leuk in combinatie met een haarband en toverstaf uit de collectie!

Van prinses tot zeemeermin. Van brandweerman tot draak of piraat. Welkom in de wereld van Souza! Een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkledij van hoge kwaliteit en met oog voor detail. Souza wil kinderen al vroeg stimuleren hun creatieve geest en fantasie te verrijken en zo de wereld net iets mooier maken! Een musthave voor elke verkleedkoffer.

De Trisha elfjes set heeft een rok lengte van 33 cm.


PersonageFee/Elf
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.030.330.19
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :100521