Joana servies - Mr bear peppermint

Complete eetset voor peuters uit duurzaam materiaal

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3436

Aan tafel met Liewood (133)

Laat je kleine kapoen lekker smullen - dag na dag, maaltijd na maaltijd - uit deze complete eetset uit duurzame, veilige materialen.

Dit bereleuke kinderservies wordt geleverd in een mooie doos, hét perfecte cadeau voor de kleintjes.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14231-7394-ONE SIZE-CU

CollectieJoana
TypeEetsets
Korting- 40 %

Joana servies Mr Bear Peppermint is een compleet kinderservies van het Scandinavische Liewood. In de set zit: een bord en kom met oortjes, drinkbeker en lepel met een zijdezachte finish in blauw met berensnoet. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en karakters.

Materiaal: 100% PLA, biologisch afbreekbaar - PLA staat voor polymelkzuur of polylactide, hernieuwbare materialen die op plantaardige in plaats van fossiele basis zijn gebaseerd. Het is een soort bioplastic dat meer en meer aan populariteit wint en een plantaardig alternatief is voor conventioneel plastic.

Afmetingen: Bord D: 12,5 cm x H:5 cm / Kom D: 10 cm x H:5 cm / Beker D: 6 cm x H:8 cm V: 130 ml / Lepel L: 13 cm
Wasvoorschriften: Vaatwasmachinebestendig tot 65°C • niet gebruiken in oven of magnetron • Vriezerbestendig tot -20°C • Geschikt voor inhoud tot 70°C • Niet gebruiken op verwarmingsplaat • Veilig voor contact met voedsel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories