petit banc en carton Mini Benz Bench 'étoile'

kartonnen bankje Mini Benz Bench 'star'

Staat: Nieuw product

Green Lullaby

KZ28135

Een bankje uit karton? Het kan én het is bovendien mooi, veilig, warm en eco-vriendelijk! De innovatieve Mini Benz Bench van Green Lullaby is...

27,50 €

22,00 €

Add to my wishlist

Een bankje uit karton? Het kan én het is bovendien mooi, veilig, warm en eco-vriendelijk! De innovatieve Mini Benz Bench van Green Lullaby is helemaal vervaardigd uit karton en aangepast aan de dynamische leefwereld van kinderen. Slim design, lichtgewicht, gemakkelijk te (de)monteren zonder gereedschap, gebruiksvriendelijk en fun voor zowel kids als (groot)ouders.

Het is heerlijk relaxen op het bankje van Green Lullaby! Bovendien is er ook opbergruimte onder de zitplaats, dat is handig! En dankzij het lichtgewicht kan het bankje overal mee naartoe. Geschikt vanaf 2 jaar.

Alle items van Green Lullaby zijn gemaakt uit meer dan 60% gerecycleerd materiaal. Daarnaast zijn de meubels zelf 100% recycleerbaar en bio-afbreekbaar. Zo is de toegevoegde verf op waterbasis en wordt het product beschermd door een 'groene', niet-giftige, brandvertragende coating.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.25
Een wieg uit karton? Durf JA te zeggen! Het is mooi, veilig, warm en eco-vriendelijk. Bovendien betekent de intrede van het eco wiegje de start van een groter succesverhaal... Green Lullaby maakt innovatieve kindermeubeltjes, helemaal vervaardigd uit karton en aangepast aan de dynamische leefwereld van kinderen. Slim, lichtgewicht, gemakkelijk te (de)monteren zonder gereedschap, gebruiksvriendelijk en fun voor zowel kids als (groot)ouders. Wiegen, banken en tafels van Green Lullaby worden gemaakt in een fair trade atelier in Israël en voldoen aan de internationale veiligheidsstandaarden. Ze zijn herbruikbaar, duurzaam en erg eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Alle items van Green Lullaby zijn gemaakt uit meer dan 60% gerecycleerd materiaal. Daarnaast zijn de meubels zelf 100% recycleer- en bio-afbreekbaar. Zo is de toegevoegde verf op waterbasis en wordt het product beschermd door een 'groene', niet-giftige, brandvertragende coating. Zeg jij ook JA tegen dit vernieuwd merk? Shoppen!