keramiek bord 'benjamin blue'

keramiek bord 'benjamin blue'

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ31163

«Avontuur lijke zee» (23)

Alleen het beste is goed genoeg voor onze kinderen. Gezond en evenwichtig eten hoort daar ook bij. En voor de jongste telgen is presentatie zeker...

15,00 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Alleen het beste is goed genoeg voor onze kinderen. Gezond en evenwichtig eten hoort daar ook bij. En voor de jongste telgen is presentatie zeker even belangrijk. Zo staat het keramieken servies uit de Mini collectie garant voor instant happiness!Een knotsgekke eekhoorn op een surfbord, hoe leuk is dat?

Materiaal: keamiek.
Afmetingen: D 20cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202000.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.
Collectie «Avontuur lijke zee»
Inspiratie en thema's