Kidsproof glas - K

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE069

Het meest veilige, functionele en hippe glas ever! Deze transparante, persoonlijke beker ziet eruit als een glas, maar is gemaakt uit stevig tritan.

Een persoonlijk geschenk dankzij de iconische zwarte letter. Dek de tafel en iedereen weet meteen waar zijn of haar plaatsje is, plus je kinderen komen al vroeg in contact met letters.

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20103002K

CollectieDesign objects
TypeBekers
KleurTransparant
Design lettersK

Design Letters onbreekbaar glas uit stevig tritan en met zwarte, prachtige K. Tritan is valveilig en dus 100% kidsproof, mag in de vaatwasser en microgolfoven. Het glas blijft er als nieuw uit zien zelf na ontelbaar keer gewassen te zijn. Het materiaal is dus erg praktisch en tegelijk helemaal voedselveilig voor kinderen om uit te drinken. Verkrijgbaar in het hele alfabet van A-Z. Erg origineel idee voor een persoonlijk cadeau!

Aan te vullen met toffe accessoires (apart verkrijgbaar): deksel met rietje, drinktuit in verschillende kleuren. Zo kan je kleintje er langer van genieten en groeit het glas met hem of haar mee.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: Ø 6,9 x 7,4 cm hoog

Materiaal: Tritan (stevig plastic) - vrij van BPA

Gebruiksadvies: voedsel- en valveilig, mag in de microgolfoven en de vaatwasser

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111