Kinderbekers - 2-pack - Rose

Duurzame set van 2 roze drinkbekers voor peuters

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX726

Etenstijd met Trixie! (47)

Lekker drinken doe je het best met de roze kinderbekers van Trixie. Deze bekers zijn perfect op maat voor peuters.

Dit setje heeft 2 bekers in verschillende tinten waardoor je kan afwisselen.

13,95 €

11,16 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 95-359

TypeBekers
KleurRoze
STOP/FINISTOP

Rose bekers van Trixie in 2 verschillende kleurtinten. De drinkbekers zijn gemaakt van plantaardig plastic en zijn perfect afgestemd op de kleine kinderhandjes. Matcht met het andere Rose servies uit de Trixie-collectie.

Afmetingen: 7,5 x 8 cm
Materialen: 75% PLA - 25% talk
Wasadvies: vaatwasser veilig - bovenste rek

_

Trixie is een op en top Belgisch merk met een oog voor stijl comfort en kwaliteit. Ze werken op de verbeelding van kinderen en hun collecties zijn echte eyecatchers voor kinderen. Daarnaast verkiezen ze duurzame materialen en maken leuke items die vanaf dat je thuiskomt met je pasgeboren bundeltje geluk tot dat ze tiener zijn kan gebruiken. Van zachte babyitems tot kwalitatieve schoolspullen. Een merk om te onthouden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Etenstijd met Trixie!
Inspiratie en stories