Klassieke puzzel - Toucan Toucan - 1000 stukjes

Kwalitatieve puzzel met een all-over toekan print

Staat: Nieuw product

Hummingbird Australia

BER438

Bij Hummingbird Australia is elke puzzel een (kunst)werkje op zich.

Handgeschilderde patronen dagen je uit om je puzzelkunsten naar een nieuw niveau te tillen. Durf jij het aan om deze getekende toucans in elkaar te puzzelen?

24,99 €

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HUM0009

TypePuzzels
# Puzzelstukken501-1000+ stukken
Korting- 40 %

Klassieke puzzel Toucan Toucan met 1000 stukjes is een enige legpuzzel van uitstekende kwaliteit van Hummingbird Australia. Verschillende patronen beschikbaar. Geweldig cadeau voor elke puzzelfan, jong of oud.

Aantal puzzelstukken: 1000

Afmetingen puzzel: 50 x 70 cm - puzzeldoos: 25,5 x 21,5 x 4,5 cm

_

Hummingbird Australia is een nieuw design puzzellijn voor coole kiddos en volwassenen met een hoofdkantoor in Dubai. Ben je op zoek naar een uitdaging en hou je wel van unieke patronen dan ben je hier aan het juiste adres. Het is entertainment met een esthetisch en speels kantje, het resultaat zou je zo willen inkaderen en aan je muur hangen. Beschikbaar in 20 landen en nu ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Met een 'Art of Living'-filosofie is HUMMINGBIRD AUSTRALIA trots hun verfrissende puzzelgamma dat design, schoonheid en passie moeiteloos combineert. Hun prachtig vormgegeven collecties nemen je mee op een reis van kleur , met unieke ontwerpen die nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht opwekken HUMMINGBIRD AUSTRALIA werkt vanuit 5 kernwaarden die zijn gebaseerd op het principe van Art of Livin g. De idee van een overvloedig en vervuld leven van schoonheid, vrede en creativiteit, een leven dat extra vreugde brengt in de wereld. Deze waarden vormen de kern van wie ze zijn tot hoe ze met elkaar omgaan, met klanten en leveranciers. 1. We zijn speels Ze omarmen experimenten, speels denken en moedigen het delen van nieuwe ideeën aan zodat creativiteit kan zegevieren. Hummingbird Australia neemt zichzelf niet al te serieus en wil genieten van de kleine dingen. 2. Wij zijn creatieve vernieuwers Ze hanteren een cultuur die groei aanmoedigt, nieuwsgierigheid aanwakkert en artistieke waarde viert. Ze zijn enorm trots op wat ze doen, en hun nieuwsgierigheid is hun leidraad om steeds naar beter te streven. Deze ruimdenkende benadering experimenten helpt hen om te evolueren, te experimenteren en continu gebruik te maken van innovatie. 3. Wij zijn mensen Mensen met een gezonde dosis oprechte nieuwsgierigheid in alles en iedereen die ze ontmoeten. Altijd met respect, vieren ze culturen, achtergronden en ervaringen. Dit puzzelmerk mag van zichzelf fouten maken om eruit te leren en ze vieren elke overwinning. Altijd nederig en trouw aan hun kernwaarden, altijd bewust van andermans overtuigingen. 4. Wij zijn één Hummingbird Australia is inclusief en wil verbinden. Eén team en één visie, hun focus ligt op samenwerking. Samen streven deze missie na om de kunst van het leven te vieren. 5. We cultiveren vertrouwen Dit merk wil verbinden en voeren consistente en transparante communicatie met iedereen die ze tegen komen. Elke relatie is gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen en communicatie want sterke relaties zorgen voor betere interacties.