Kleine gouden fee pop - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO223

Il était une fois - Moulin Roty (10)

Hocus, pocus, ... wij waren meteen betoverd door dit schattig popje.

Een kleine fee gemaakt van chambray-stof, met een fijn geborduurd en gezeefdrukt gezicht en fluwelen haar in een knot vastgemaakt met een satijnen strik. Ze is gekleed in een lichtgele jurk met gouden glittertule en feeënvleugels aan de achterkant.

26,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711237

CollectieIl était une fois
TypePoppen
KleurGoud

Il était une fois gouden fee pop uit de collectie van Moulin Roty is een elegant en heerlijk zacht popje om te koesteren met een elegante outfit.

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen: 30 cm lang
Wasadvies: wassen in de machine op 30°C op wolprogramma - niet in de droger
Materiaal: katoen, polyester en glitterdetails

_

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Martine T.
  •  de 25/11/2020
Leuk!
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories