Kleine vintage vloerlamp - Dark mint

Kleine lamp voor je poppenhuis met bloemetjes

Staat: Nieuw product

Maileg

NN000012

Magische Maileg kerstcollectie (29)

Deze staande lamp verlicht de kamer met een zachte gloed - vergeet niet om het licht uit te doen als je kleine muizenvrienden naar bed gaan.

Heb jij nog een plekje in je poppenhuis voor deze schattige vloerlamp - die echt kan branden - met stoffen lampenkap met bloemenprint en antracietkleurige staander?

28,00 €

16,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11-2123-01

CollectieMiniature accessoires voor konijnen
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
KleurGroen
STOP/FINISTOP

Miniature staanlamp Dark Mint van MAILEG voor in je poppenhuis, werkt op batterijen. Meer accessoires en de schattige muizen en konijnenpopjes zijn apart verkrijgbaar, check zeker de rest van onze Maileg collectie >

Afmetingen: 13,5 cm hoog
Materiaal: metaal en katoen
Batterijen: werkt op knoopbatterijen, niet oplaadbaar, type C1632 3 V
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG met mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires.

Dit Deens merk boordevol charme wil inspireren en kinderen hun zelfverzonnen verhalen tot leven laten komen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Spel dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
513.550.06
Maileg - Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG! Dit Deense designmerk is vooral gekend van de iconische mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires die instant tot de verbeelding spreken van jong en oud. Meet the designer Dorthe Mailil is de designer en illustrator achter dit magische merk: Wij geloven in het maken van verhalen! Wij geloven dat herinneringen worden gemaakt door de simpele geneugten van kinderen, waardoor hun verbeelding tot leven komt. De beste verhalen zijn hun verhalen. Wij geloven in het inspireren van kinderen en iedereen in hun leven om zichzelf en hun verhalen naar de wereld te brengen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Sinds de oprichting van Maileg heeft Dorthe vele prijzen en awards gewonnen voor zowel haar speelgoed als voor haar bekende illustraties die over de hele wereld verschijnen in boeken, tijdschriften en zelfs tv-shows. Tijdloze kwaliteit, boordevol charme Prachtig vormgegeven vilten karakters, handgemaakte kleertjes, moderne meubels en nostalgische accessoires met zoveel charme en persoonlijkheid. Mice in a box, konijntjes, bosvrienden en een variatie aan lieve dieren in alle soorten en maten zijn stuk voor stuk favoriete metgezellen. Elk stuk speelgoed is met liefde ontworpen in Denemarken en vervaardigd met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Alle producten zijn getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen van zowel de EU als de VS. Dit Deens merk wil inspireren en kinderen aanzetten tot spelen. Spelen dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.
Collectie Magische Maileg kerstcollectie
Inspiratie en stories