kleurig zoekspel 'ik zie, ik zie...'

kleurig zoekspel 'ik zie, ik zie...'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

De kleine raadselbeer heeft iets ontdekt. Met een beetje geluk bij het dobbelen, kunne kleine breinbrekertjes de juiste vragen stellen en de...

6,50 €

Add to my wishlist

De kleine raadselbeer heeft iets ontdekt. Met een beetje geluk bij het dobbelen, kunne kleine breinbrekertjes de juiste vragen stellen en de oplossing van het raadsel vinden. Wie is de beste raadselrader en kan als eerste drie berenkaarten verzamelen? Spelinhoud: 5 houten raadstenen, 60 kaarten, 2 dobbelstenen, 1 vel stickers en spelregels.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.44.310.90.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :93051/5746

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's