Kleurrijk boek - Mijn eerste vogelboek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM062

Kan jij de vogels in je tuin benoemen? En wist jij dat een spreeuwenzwerm uit 100.000 vogels kan bestaan, of dat in de Eerste en Tweede Wereldoorlog tweeëndertig duiven een medaille hebben gekregen voor hun moed?

In grote, gekleurde prenten schildert Zoë Ingram drieëntwintig vogels - van het vrolijke pimpelmeesje tot de statige ekster en van de stadsduif tot de sperwer – in dit prachtige vogelboek ontdek je de vogels die je het vaakst in je tuin, op het balkon of in het park tegenkomt en kan spotten. Voor je het weet ben je een vogelexpert!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711728

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurZoë Ingram
IllustratorZoë Ingram
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

Mooi kinderboek Mijn eerste vogelboek van Lemniscaat, met meer dan 20 tuinvogels en leuke weetjes over vogels. Dankzij de fijne tekeningen leer je de vogels in een mum van tijd te herkennen. Daarnaast kom je van alles te weten over wat ze eten, waar ze leven en wordt je verrast met fijne feitjes. Leuk voor kleintjes die zich willen verdiepen in de wondere wereld van vogels en vogels spotten.

Zoë Ingram studeerde textielontwerp en woont in Edinburgh, Schotland. Ze tekent graag op papier en mixt verschillende technieken tegelijkertijd. Ze werkt voor verschillende opdrachtgevers van uitgeverijen, over kleine tot grote merken. Mijn eerste vogelboek is haar eerste boek bij Lemniscaat.

Auteur en illustrator: Zoë Ingram
Afwerking: hardcover
Aantal pagina's: 56
Formaat: 23,8 x 1,2 x 23,9 cm
ISBN: 9789047711728

_

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
230230.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.