Kleurrijke bamboe kindereetset - Bambino primary

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK102

Leuke bamboe dinnerset op maat gemaakt voor kleine smulpaapjes. Heerlijk kleurrijk en helemaal ecologisch.

Je kan het servies ook perfect buitenshuis gebruiken en het mag na elk smulfestijn gewoon mee in de afwasmachine. Laat het smaken!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBambino
TypeKinderservies
KleurMeerkleurig

Deze 4-delige bamboe kindereetset Bambino Primary van EKOBO is gemaakt uit biologische bamboevezels en bestaat uit een lepel, beker, kom en bord in 4 verschillende tinten. Dit ecologisch kinderservies komt in een mooie geschenkdoos.

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181890.539
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!