Kleurrijke voelpuzzel - Vos

Staat: Nieuw product

Haba

HAB682

Nou, wat verbergt de vos daar eigenlijk? Als je de 4 puzzelstukken/kleurrijke ballen wegneemt, komen verschillende materialen tevoorschijn.

Kleintjes kunnen al spelend voelen en de verschillen tussen gladde en ruwe oppervlakken ontdekken. En daarna de juiste ballen weer op de juiste plek leggen. Leuk om eindeloos mee te spelen.

14,99 €

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305346

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Schattige voelpuzzel Vos van Haba met 4 verschillende voeleffecten en bevordert het herkennen van vormen, kleuren en traint de tastzin

1 puzzelbord, 4 puzzelstukken.

Leeftijd: vanaf 12 maanden
Afmetingen: 25 x 25 x 1 cm
Materiaal: polyester, triplexplaat

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!