eat neat 2-in-1 bord - vlinder

Knap Eat Neat 2-in-1 bord - Vlinder

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB038

SKIP*HOP vlinders (12)

Of het nu ontbijt, middag- of avondeten is, je kindje zal het altijd even makkelijk op kunnen eten dankzij deze prachtige Eat Neat 2-in-1 eetset met super handige hoge opschep rand, leuke kleuren, vlinder en apart kommetje.

Hiermee kan je elke dag weer perfect uitgerust aan tafel gaan!

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252230

Zelfstandig scheppen en smullen wordt een feest met dit fijn 2-in-1 bord Eat Neat van Skip*Hop! Deze complete set bestaat uit 3 aparte onderdelen die makkelijk in elkaar passen: een schattig bord met 2 vakjes en antislip onderaan zodat het goed op zijn plaats blijft staan, een doorzichtig bijpassend kommetje en verwijderbare hoge, roze opscheprand. Zo kan je klein smulpaapje zelfstandig eten zonder een té grote rommel of eten dat meer naast het bord beland dan in de mond. Verkrijgbaar in verschillende karakters en ook erg leuk om cadeau te doen.

Afmetingen: bord 17,8 x 3,8 x 19,7 cm - transparante kom 16,5 x 3,8 x 10,2 cm

Materiaal: kunststof - BPA, PVC, ftalaat-vrij

Gebruiksadvies: mag in de microgolfoven en in de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.2192020.26670.06350.315
  • Door Anna G.
  •  de 11/02/2019
Geweldig de bordjes eten super de kleintjes kunnen er prima uit eten
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP vlinders
Inspiratie en stories