Knappe eerste pop - Coco

Staat: Nieuw product

Haba

HAB262

poppen wereld van Haba (61)

Maak kennis met dit heerlijk zacht speelkameraadje voor alle poppenouders! Coco draagt een prachtig bloemenjurk, dankzij de velcro-sluiting is het makkelijk aan en uit te trekken. Deze pop is ideaal voor zelf de kleinste speelvogels en is altijd goed gezind.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303666

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Het zonnetje is huis! Deze zachte knuffelpop van Haba kreeg de klinkende naam Coco. Ze is lekker zacht en ideaal om mee te spelen en te knuffelen. Dankzij de klittenbandsluiting kan de kledij van deze grote, zachte knuffelpop gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden.

Afmetingen: 30 x 8,5 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.340.090.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories