Knappe houten tutketting - Sterrenvlucht

Staat: Nieuw product

Haba

HAB509

Om je schattebout zijn of haar tutje aan te hangen en nooit meer kwijt te spelen. Deze houten tutketting is gemaakt uit mooie houten kralen en heeft een handige clip om de ketting aan de kleding van je kleintje te bevestigen.

Het design fascineert elke baby en is naast functioneel ook leuk om naar te kijken en mee te spelen.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304632

CollectieVoor baby's
TypeTutkettingen
Leeftijdvanaf de geboorte

Met de Haba speenketting Sterrenvlucht is de tut altijd direct binnen handbereik, wanneer je kleintje hem nodig heeft. Er hangt een interessante kunststof ring aan en een handige clip houdt de fopspeen altijd waar hij thuishoort. Zet aan tot kijken en spelen.

Afmetingen:  1 x 2,5 x 22 cm
Materiaal: polyester, hout, kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221130.05
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.