Knappe houten tutketting - Sterrenvlucht

Staat: Nieuw product

Haba

HAB509

Om je schattebout zijn of haar tutje aan te hangen en nooit meer kwijt te spelen. Deze houten tutketting is gemaakt uit mooie houten kralen en heeft een handige clip om de ketting aan de kleding van je kleintje te bevestigen.

Het design fascineert elke baby en is naast functioneel ook leuk om naar te kijken en mee te spelen.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304632

CollectieVoor baby's
TypeTutkettingen
Leeftijdvanaf de geboorte

Met de Haba speenketting Sterrenvlucht is de tut altijd direct binnen handbereik, wanneer je kleintje hem nodig heeft. Er hangt een interessante kunststof ring aan en een handige clip houdt de fopspeen altijd waar hij thuishoort. Zet aan tot kijken en spelen.

Afmetingen:  1 x 2,5 x 22 cm
Materiaal: polyester, hout, kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221130.05
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!