Knappe Les Parisiennes pop - Mademoiselle Eglantine

Stoere speelpop met salopette en gevlochten haar

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO214

les Parisiennes de Moulin Roty (13)

Zeg hallo tegen Églantine! De koningin van pirouettes en gevlochten kapsels. Met de fiets of scooter de steile straten van Parijs onveilig maken, terwijl haar wapperen in de wind. Ze rocked haar outfit met geborduurde tuinbroek en trendy veterschoenen.

49,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642527

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Knappe pop Melle Eglantine uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte pop die het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van deze collectie draagt Eglatine een stoere salopette en hemdje met pofmouwen, zo is ze helemaal mee met de laatste mode.

Deze zachte pop komt in een mooie doos - ontworpen als een echte cadeauverpakking - geïllustreerd door de designer Lucille Michieli. Dit geeft het geheel een romantische feel met poëtische touch.

Afmetingen: 39 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories