Knappe Les Parisiennes pop - Mademoiselle Eglantine

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO214

les Parisiennes de Moulin Roty (20)

Zeg hallo tegen Églantine! De koningin van pirouettes en gevlochten kapsels. Met de fiets of scooter de steile straten van Parijs onveilig maken, terwijl haar wapperen in de wind. Ze rocked haar outfit met geborduurde tuinbroek en trendy veterschoenen.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642527

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Knappe pop Melle Eglantine uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte pop die het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van deze collectie draagt Eglatine een stoere salopette en hemdje met pofmouwen, zo is ze helemaal mee met de laatste mode.

Deze zachte pop komt in een mooie doos - ontworpen als een echte cadeauverpakking - geïllustreerd door de designer Lucille Michieli. Dit geeft het geheel een romantische feel met poëtische touch.

Afmetingen: 39 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories