Knappe muispop - zoon Noisette

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO004

Zijn tuinbroekje is gemaakt uit tetrastof maar eigenlijk is dit knuffeltje van boven tot onder streelzacht. Zijn naam? Noisette, een schattige muis en de grote broer van Camomille en Groseille.

Super fijn muisje dat perfect in kinderhandjes past en een hoge aaibaarheidsfactor heeft.

24,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710552

CollectieLa Famille Mirabelle
TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf de geboorte

In het midden van een open veld, in de schaduw van een grote eik, zie je hen gezellig samen zitten: een schattige, lieve familie van muizen en konijnen... dit is la famille Mirabelle van Moulin Roty. Papa Chicoré is een muis, hij kijkt naar het spel van de wind, die danst door de lucht. Mama Rose, een konijn, kijkt naar de specht, Noisette en Camomille vertrekken voor de oogst naar het veld en de kleine Groseille ... zij plukt bloemetjes, helemaal speciaal ... voor mama.

Leuke tip: we hebben in onze collectie ook superschattige draagwiegjes om de familie overal mee naartoe te nemen.

Afmetingen: ongeveer 29 x 10 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasadvies: mag gewassen worden op 30°C

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.30.130.05
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!